Pandangan Pasaran Suku 3 2023

20 min 25 saat     I     Date: 11 Julai 2023Pasaran kewangan, terutamanya pasaran negara maju, telah bertahan dengan baik pada suku kedua walaupun terdapat ketidakpastian tentang kemelesetan, inflasi dan risiko geopolitik.

Dalam video ini, kami akan merangkumkan:

  • Prestasi ekuiti dan pendapatan tetap.
  • Tinjauan ekonomi.
  • Peluang dalam pasaran ASEAN dan Malaysia.
  • Nasihat dari segi peruntukan aset.

Apakah langkah seterusnya?

  • Jika anda memerlukan bantuan tentang pelaburan, sila hubungi mana-mana perunding kewangan kami (semak senarai di sini). Mereka akan membantu anda berdasarkan matlamat kewangan dan toleransi risiko pelaburan anda.
  • Secara alternatif, anda juga boleh mengendalikan portfolio anda sendiri pada bila-bila masa dan di mana jua anda berada melalui portal pelaburan dalam talian kami.
  • Untuk khidmat bantuan lanjut, sila tinggalkan butiran anda di sini supaya pihak kami dapat menghubungi anda.

Penafian: Anda dinasihatkan untuk membaca dan memahami Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan termasuk apa-apa tambahan dan Lembaran Sorotan Produk (jika ada). Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan termasuk apa-apa tambahan dan Lembaran Sorotan Produk (jika ada) telah didaftarkan dan/atau diserah simpan dengan Suruhanjaya Sekuriti Malaysia, yang tidak bertanggungjawab terhadap kandungan tersebut. Salinan Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan termasuk apa-apa tambahan dan Lembaran Sorotan Produk (jika ada) boleh didapati di pejabat, pengedar atau laman web kami di www.principal.com.my. Pengeluaran mana-mana unit yang berkaitan dengan Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan hanya akan dibuat apabila menerima permohonan yang dirujuk dan mengiringi salinan Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan. Sila ambil perhatian bahawa pelaburan dalam dana unit amanah, dana borong dan/atau skim persaraan swasta yang berkaitan mempunyai risiko. Panduan pelbagai risiko yang terlibat diterangkan dalam Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang berkaitan. Suruhanjaya Sekuriti Malaysia tidak menyemak iklan yang dikeluarkan oleh Principal.