Stand a chance to win fabulous prizes

Adakah pergerakan pasaran menangguhkan perjalanan pelaburan anda? 
Usah bimbang, kerana Perunding kami sentiasa bersedia untuk membantu anda memahami pelaburan berasaskan-matlamat dan mengimbangkan semula portfolio anda.

Ini boleh membantu anda mencapai matlamat kewangan tanpa rasa bimbang akan keadaan pasaran yang tidak menentu.  Anda juga boleh mengetahui lebih lanjut mengenai kempen terbaru kami dan berpeluang memenangi hadiah hebat.


Kriteria kempen 

Laburkan minimum RM20,000 dalam dana ekuiti, dana pendapatan tetap Unit Amanah Patuh Shariah dan/atau Konvensional Principal, termasuk dana mata wang asing dan/atau dana Skim Persaraan Swasta (PRS) 
 

Tempoh kempen

1 April hingga 30 September 2022
 

Kelayakan penyertaan Cabutan Bertuah

  • Untuk setiap Amaun Pelaburan Bersih* sebanyak RM20,000, Peserta Yang Layak berhak mendapat SATU (1) Penyertaan Cabutan Bertuah.
  • Untuk setiap Amaun Pelaburan Bersih* sebanyak RM100,000, Peserta Yang Layak berhak mendapat LAPAN (8) Penyertaan Cabutan Bertuah.
     

 Ganjaran

Pemeringkatan Hadiah Ganjaran
Hadiah Utama Proton X50 1.5T Standard x1 pemenang
Hadiah ke-2 hingga 6 Kredit Touch 'n Go eWallet bernilai RM888
Hadiah ke-7 hingga 16 Kredit Touch 'n Go eWallet bernilai RM688
Hadiah ke-17 hingga 36 Kredit Touch 'n Go eWallet bernilai RM388
Hadiah ke-37 hingga 116 Kredit Touch 'n Go eWallet bernilai RM188
Hadiah ke-117 hingga 216 Kredit Touch 'n Go eWallet bernilai RM88
Campaign criteria

*Amaun Pelaburan Bersih ditakrifkan sebagai jumlah amaun pelaburan ditolak sebarang amaun penebusan, yang terakhir direkodkan setakat 30 September 2022, 11.59PM. 
 

Tertakluk kepada Terma dan Syarat.

Anda boleh klik pada butang di bawah untuk membaca Terma dan Syarat lengkap.

Untuk maklumat lanjut
Leave your details
Tinggalkan butiran anda

Untuk maklumat lanjut, anda boleh memberikan butiran anda di sini dan perunding kewangan kami akan menghubungi anda dengan segera. 

WhatsApp us
WhatsApp kami

Anda boleh klik di sini untuk WhatsApp kami.

Customer Care Centre
Pusat Khidmat Pelanggan

Anda boleh menghubungi Pusat Khidmat Pelanggan
kami di +603 7723 7260.

Penafian

Anda dinasihatkan untuk membaca dan memahami Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan termasuk apa-apa tambahan dan Lembaran Sorotan Produk (jika ada). Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan termasuk apa-apa tambahan dan Lembaran Sorotan Produk (jika ada) telah didaftarkan dan/atau diserah simpan dengan Suruhanjaya Sekuriti Malaysia, yang tidak bertanggungjawab terhadap kandungan tersebut. Salinan Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan termasuk apa-apa tambahan dan Lembaran Sorotan Produk (jika ada) boleh didapati di pejabat, pengedar atau laman web kami di www.principal.com.my. Pengeluaran mana-mana unit yang berkaitan dengan Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan hanya akan dibuat apabila menerima permohonan yang dirujuk dan mengiringi salinan Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang relevan. Sila ambil perhatian bahawa pelaburan dalam dana unit amanah, dana borong dan/atau skim persaraan swasta yang berkaitan mempunyai risiko. Panduan pelbagai risiko yang terlibat diterangkan dalam Prospektus, Memorandum Maklumat dan/atau Dokumen Pendedahan yang berkaitan. Suruhanjaya Sekuriti Malaysia tidak menyemak iklan yang dikeluarkan oleh Principal.