Meraikan tahun pertama dan banyak lagi tahun pelaburan hebat yang akan datang.

Terima kasih kepada semua pelabur Principal EPF i-Invest. Untuk merayakan ulang tahun kami, kami menawarkan promosi istimewa untuk anda sebagai tanda penghargaan atas sokongan anda.

Tempoh promosi: 7 Julai – 9 September 2020

Tawaran ulang tahun 

Nikmati ganjaran tambah nilai Touch ‘n Go eWallet sehingga 0.55% daripada jumlah pelaburan anda dengan Principal EPF i-Invest.

anniversary offer
*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Luaskan portfolio pelaburan anda dengan dana-dana pilihan kami yang diluluskan oleh KWSP

annualised return 13.40%*

Pulangan tahunan 5 tahun

year return 22.62%**

Pulangan tahun kalendar 2019

annualised return 9.56%*

Pulangan tahunan 5 tahun

year return 21.43%**

Pulangan tahun kalendar 2019

annualised return 8.93%*

Pulangan tahunan 5 tahun

year return 16.36%**

Pulangan tahun kalendar 2019

annualised return 7.10%*

Pulangan tahunan 5 tahun

year return 18.35%**

Pulangan tahun kalendar 2019

annualised return 3.02%*

Pulangan tahunan 5 tahun

year return 12.16%**

Pulangan tahun kalendar 2019


*Pulangan tahunan 5 tahun: 31/12/2014 to 31/12/2019.
**Pulangan tahun kalendar 2019: 31/12/2018 to 31/12/2019.
Sumber: Lipper pada 31 Disember 2019.
Prestasi lepas sesuatu dana bukanlah jaminan prestasi masa depannya, sementara ia dapat menjadi petunjuk yang berguna untuk menilai sejauh mana prestasi dana.

5 langkah mudah untuk melabur dan mendapat ganjaran

Langkah 1
step 1 Log masuk ke EPF i-Akaun


Langkah 2
step 2Klik "Pelaburan" kemudian "Transaksi" dan "Beli".


Langkah 3
step 3Pilih “Principal Asset Management Bhd” sebagai Institusi Pengurusan Dana (FMI) anda dan pilih dana pilihan anda.


Langkah 4
step 4Klik “Principal Asset Management Bhd” dan selesaikan transaksi anda.


Langkah 5
step 5 Lengkapkan eForm untuk dapatkan ganjaran anda.

call to action EPF i-Invest

Terima kasih kerana melabur dengan kami!

 

Klik di sini untuk terma dan syarat.

Kenyataan:
Anda dinasihatkan untuk membaca dan memahami isi Prospektus, Memorandum Maklumat dan / atau Dokumen Pendedahan yang relevan ("dokumen yang disebutkan") sebelum melabur. Antara lain, anda harus mempertimbangkan bayaran dan caj yang terlibat. Dokumen yang disebutkan yang relevan termasuk tambahannya dan Halaman Serlahan Produk (jika ada) telah didaftarkan dan / atau diserahkan kepada Suruhanjaya Sekuriti Malaysia, yang tidak bertanggung jawab atas kandungan tersebut. Salinan dokumen yang disebutkan yang relevan termasuk tambahannya dan Halaman Serlahan Produk (jika ada) boleh didapati di pejabat, pengedar atau laman web kami di www.principal.com.my. Penerbitan setiap unit yang berkaitan dengan dokumen yang disebutkan hanya akan dilakukan setelah menerima permohonan yang disebut dan disertakan salinan dokumen yang disebutkan yang relevan. Harap maklum bahawa pelaburan dalam dana unit amanah, dana borong dan / atau skim persaraan swasta mempunyai risiko. Garis besar pelbagai risiko yang terlibat dijelaskan dalam dokumen yang disebutkan yang berkaitan. Harga unit dan agihan yang perlu dibayar, jika ada, boleh turun dan juga naik. Apabila prestasi masa lalu disebut, prestasi dana masa lalu tidak boleh dianggap sebagai petunjuk prestasi masa depannya. Di mana pembiayaan pinjaman amanah saham tersedia, anda disarankan untuk membaca dan memahami kandungan penyataan risiko pendanaan pembiayaan unit amanah sebelum memutuskan untuk meminjam untuk membeli unit. Apabila pembahagian / pengagihan unit diisytiharkan, anda dinasihatkan bahawa setelah mengeluarkan unit / pengagihan tambahan, NAB per unit akan dikurangkan dari NAV pemisahan pra-unit / NAV cum-distribusi ke NAV pasca-unit / NAV bekas pengedaran . Apabila pembahagian unit diisytiharkan, anda dinasihatkan bahawa nilai pelaburan anda dalam Ringgit Malaysia tidak akan berubah setelah pengagihan unit tambahan.